Teleknowledge Call Center Solutions

Teleknowledge
Bekijk dit bedrijf >>

TeleTigers

TeleTigers
Bekijk dit bedrijf >>

SUSA studenten uitzendbureau

SUSA studenten uitzendbureau
Bekijk dit bedrijf >>

Nieuws in de Buyers' Guide

Grote behoefte aan vergroten werkgerelateerde kennis

Uit onderzoek van Markteffect onder ruim 600 werknemers in Nederland blijkt dat circa 35% behoefte heeft om een opleiding of training te volgen om werkgerelateerde kennis op peil te houden of actueel te blijven.


Tele'Train Talent - Nieuws - dinsdag 30 juni 2015

Lees verder >>

 

EarlyBridge introduceert het EarlyBridge Training Reinforcement programma

Nieuw opgedane kennis en vaardigheden vervagen snel nadat deelnemers een training hebben afgerond. Om maximale impact met een training te bereiken, moet deze na verloop van tijd worden geborgd.


EarlyBridge - Nieuws - dinsdag 30 juni 2015

Lees verder >>

 

Videoblog: vijf vragen over klantcontact

Eric Hartmans, expert klantcontact bij Content Guru, geeft in deze video antwoorden op vragen die leven in de markt van klantcontact en contactcenters. Een goed klantcontact is, of het nu binnen of buiten de organisatie is, van groot belang voor de perceptie van uw bedrijf.


Content Guru B.V. - Nieuws - donderdag 25 juni 2015

Lees verder >>

 


- Welkom bij de Telecommerce Buyers’ Guide - RSS feed

Telecommerce Buyers’ Guide

De Nederlandse customer servicesector kenmerkt zich door een toenemend aantal managers dat zich specifiek toelegt op customer centricity, verbetering van het overall klantcontact en de klant memorabele ervaringen te bezorgen.

De essentie van gedegen customer servicemanagement is het vormen van langdurige relaties met klanten - relaties die de individuele klant wil nastreven, via alle kanalen, op een consistente manier. In essentie is dat het thema van de Telecommerce Media.

Als manager bent u elke dag op zoek naar informatie om deze business wensen in te vullen. Deze informatie vindt u op de Telecommerce Buyers’Guide – snel en eenvoudig.


- Actuele vacatures -