BinnendoorS

BinnendoorS: klantcontact met menselijke maat , Human Contact Design. Training, coaching, ontwikkeling en inspiratie.
Bekijk dit bedrijf >>

ViPcom BV

ViPcom, Prettig voor elkaar!
Bekijk dit bedrijf >>

brightONE IT Services

brightONE IT Services (voorheen: Tieto) is expert in het verbeteren van interacties tussen klant en bedrijf. We geloven in omnichannel klantinteractie: een optimale klantbeleving ongeacht het moment van de interactie en het gekozen kanaal. Een klantbeleving die ook consistent blijft bij overgangen tussen kanalen zoals het internet, mobiel, social media, telefoon en face-to-face.
Bekijk dit bedrijf >>

Nieuws in de Buyers' Guide

Nieuw digital marketing-trends voor 2015

In het whitepaper 'De 6 belangrijkste digital marketingtrends 2015' wordt ingegaan op de 6 belangrijkste trends op het gebied van digital en online marketing voor 2015. Trends en ontwikkelingen die zeker uw aandacht verdienen.


Beeckestijn Business School - Nieuws - woensdag 28 januari 2015

Lees verder >>

 

Nieuwe groep Post HBO Multichannel Contactcenter Management van start

Woensdag 28 januari start er weer een nieuwe groep met de Post HBO opleiding Multichannel Contactcenter Management.


School for Customer Management - Nieuws - dinsdag 27 januari 2015

Lees verder >>

 

Carrièrekrant 5 is uit!

In de 5e editie van de Carrière-krant van Beeckestijn Business School leest u meer over achtergronden, nieuwe ontwikkelingen, onderzoeken en trends op het gebied van digital & online marketing, CRM, service management, customer experience, branding, customer insight, (online) communicatie, sales etc.


Beeckestijn Business School - Nieuws - woensdag 21 januari 2015

Lees verder >>

 


- Welkom bij de Telecommerce Buyers’ Guide - RSS feed

Telecommerce Buyers’ Guide

De Nederlandse customer servicesector kenmerkt zich door een toenemend aantal managers dat zich specifiek toelegt op customer centricity, verbetering van het overall klantcontact en de klant memorabele ervaringen te bezorgen.

De essentie van gedegen customer servicemanagement is het vormen van langdurige relaties met klanten - relaties die de individuele klant wil nastreven, via alle kanalen, op een consistente manier. In essentie is dat het thema van de Telecommerce Media.

Als manager bent u elke dag op zoek naar informatie om deze business wensen in te vullen. Deze informatie vindt u op de Telecommerce Buyers’Guide – snel en eenvoudig.


- Actuele vacatures -