TeleTigers

TeleTigers
Bekijk dit bedrijf >>

Cumula

Cumula
Bekijk dit bedrijf >>

Avaya

Avaya
Bekijk dit bedrijf >>

Nieuws in de Buyers' Guide

New Study Shows 62% of Shoppers Want to Chat with Brands on Mobile Devices

Moxie Unveils Mobile Chat Solution to Drive Sales and Engage Customers Across the Entire Digital Journey this Holiday Season


Moxie Software - Nieuws - woensdag 22 oktober 2014

Lees verder >>

 

Quality Contacts zet zich in voor Het Vergeten Kind

Op maandagavond 27 oktober a.s. vanaf 21.30 laat RTL 4 dromen van honderden vergeten kinderen in vervulling gaan tijdens de twee uur durende live-show: ‘RTL 25jaar: Het Vergeten Kind’ die, geheel in het teken staat van het goede doel. Tijdens de uitzending vangt Quality Contacts het inkomende telefoonverkeer op.


Quality Contacts - Nieuws - woensdag 22 oktober 2014

Lees verder >>

 

Tele'Train Talent Event: Future of Learning - ‘Slimme keuzes in een veranderlijk leerklimaat’

Voor een optimale ontwikkeling van uw talenten is de inzet van innovatieve leervormen bijna niet meer weg te denken binnen de organisatie. Door slimme keuzes te maken in online / offline leren kun je als organisatie o.a. inspelen op de steeds grotere vraag naar flexibiliteit en lagere opleidingskosten. Maar vooral een hoger leerrendement.


Tele'Train Talent - Nieuws - dinsdag 21 oktober 2014

Lees verder >>

 


- Welkom bij de Telecommerce Buyers’ Guide - RSS feed

Telecommerce Buyers’ Guide

De Nederlandse customer servicesector kenmerkt zich door een toenemend aantal managers dat zich specifiek toelegt op customer centricity, verbetering van het overall klantcontact en de klant memorabele ervaringen te bezorgen.

De essentie van gedegen customer servicemanagement is het vormen van langdurige relaties met klanten - relaties die de individuele klant wil nastreven, via alle kanalen, op een consistente manier. In essentie is dat het thema van de Telecommerce Media.

Als manager bent u elke dag op zoek naar informatie om deze business wensen in te vullen. Deze informatie vindt u op de Telecommerce Buyers’Guide – snel en eenvoudig.


- Actuele vacatures -