ProSpex BV

ProSpex is dé specialist in B2B sales marketing
Bekijk dit bedrijf >>

Teamleiders.nu

Maak kennis met Teamleiders.nu!
Bekijk dit bedrijf >>

Propulsion

Propulsion
Bekijk dit bedrijf >>

Nieuws in de Buyers' Guide

Tele’Train Talent lanceert de SmartTrainer app

In de loop van de tijd kan geleerde kennis wegzakken. De SmartTrainer app van Tele'Train Talent is een handige tool waarmee je deze kennis kan vasthouden!


Tele'Train Talent - Nieuws - dinsdag 22 juli 2014

Lees verder >>

 

Nek – schouder – rugklachten?

Meer en meer medewerker ondervinden last van nek – schouder - rugklachten als gevolg van verkeerde zithouding, werkdruk en gebrek aan ontspanning en beweging. Ruim 80% van de Nederlanders zegt last te hebben van genoemde klachten, een deel daarvan ervaart dagelijks de ongemakken ervan.


Alles over Nek en Schouder klachten : TotalSeat - Nieuws - dinsdag 22 juli 2014

Lees verder >>

 

Buma/Stemra voldoet als eerste aan Europese kwaliteitstandaard ECCS

Buma/Stemra voldoet als eerste auteursrechtenorganisatie aan de Europese Contact Centre Standaard (ECCS), een Europese kwaliteitsstandaard voor klantcontactafdelingen. Dit is het resultaat van een onlangs door het onafhankelijk keuringsinstituut KIWA uitgevoerde audit. Het eindcijfer van de audit voor de afdeling Service Rechthebbenden van Buma/Stemra kwam uit op een 9,8.


BRW Groep - Nieuws - woensdag 16 juli 2014

Lees verder >>

 


- Welkom bij de Telecommerce Buyers’ Guide - RSS feed

Telecommerce Buyers’ Guide

De Nederlandse customer servicesector kenmerkt zich door een toenemend aantal managers dat zich specifiek toelegt op customer centricity, verbetering van het overall klantcontact en de klant memorabele ervaringen te bezorgen.

De essentie van gedegen customer servicemanagement is het vormen van langdurige relaties met klanten - relaties die de individuele klant wil nastreven, via alle kanalen, op een consistente manier. In essentie is dat het thema van de Telecommerce Media.

Als manager bent u elke dag op zoek naar informatie om deze business wensen in te vullen. Deze informatie vindt u op de Telecommerce Buyers’Guide – snel en eenvoudig.


- Actuele vacatures -