Cendris

Cendris
Bekijk dit bedrijf >>

RecallCalls

RecallCalls
Bekijk dit bedrijf >>

Belfabriek

Belfabriek
Bekijk dit bedrijf >>

Nieuws in de Buyers' Guide

Plantronics ontvangt Cisco Jabber Plugin-certificaat

Plantronics (NYSE: PLT) maakt bekend dat de standalone plugin voor de Windows-versie van de Cisco Jabber client (versie 9.2 en hoger en versie 9.7 en hoger) volledig gecertificeerd is en opgenomen in de catalogus met Cisco marketplace-oplossingen.


Plantronics - Nieuws - woensdag 23 juli 2014

Lees verder >>

 

Tele’Train Talent lanceert de SmartTrainer app

In de loop van de tijd kan geleerde kennis wegzakken. De SmartTrainer app van Tele'Train Talent is een handige tool waarmee je deze kennis kan vasthouden!


Tele'Train Talent - Nieuws - dinsdag 22 juli 2014

Lees verder >>

 

Nek – schouder – rugklachten?

Meer en meer medewerker ondervinden last van nek – schouder - rugklachten als gevolg van verkeerde zithouding, werkdruk en gebrek aan ontspanning en beweging. Ruim 80% van de Nederlanders zegt last te hebben van genoemde klachten, een deel daarvan ervaart dagelijks de ongemakken ervan.


Alles over Nek en Schouder klachten : TotalSeat - Nieuws - dinsdag 22 juli 2014

Lees verder >>

 


- Welkom bij de Telecommerce Buyers’ Guide - RSS feed

Telecommerce Buyers’ Guide

De Nederlandse customer servicesector kenmerkt zich door een toenemend aantal managers dat zich specifiek toelegt op customer centricity, verbetering van het overall klantcontact en de klant memorabele ervaringen te bezorgen.

De essentie van gedegen customer servicemanagement is het vormen van langdurige relaties met klanten - relaties die de individuele klant wil nastreven, via alle kanalen, op een consistente manier. In essentie is dat het thema van de Telecommerce Media.

Als manager bent u elke dag op zoek naar informatie om deze business wensen in te vullen. Deze informatie vindt u op de Telecommerce Buyers’Guide – snel en eenvoudig.


- Actuele vacatures -