Tempo-Team

Tempo-Team maakt contactcenters succesvoller door het vergroten van hun veerkracht! Tempo-Team is een brede HR Dienstverlener en specialist op het gebied van (E)recruitment, selectie en HR-diensten voor de contactcenter branche.
Bekijk dit bedrijf >>

N3Wstrategy

N3Wstrategy - Towards positive change
Bekijk dit bedrijf >>

NICE Systems

NICE Systems
Bekijk dit bedrijf >>

Nieuws in de Buyers' Guide

22-05 | Seminar Retentie 2.0

Op donderdag 22 mei organiseert Tele’Train Talent een bijeenkomst ‘Retentie 2.0’. In één middag nemen we je mee in onze visie op retentie. Maar ook creëren we een moment waarop we praktijkkennis uitwisselen, ingaan op slimme werkvormen en met elkaar kijken naar de inhoud van het vak.


Tele'Train Talent - Nieuws - dinsdag 15 april 2014

Lees verder >>

 

SAV Credit kiest na insourcing contactcenter voor Aspect Software’s Workforce Management

Gespecialiseerde creditcard dienstverlener innoveert workforce management software in nieuw aangeschaft contactcenter


Aspect Software - Nieuws - dinsdag 15 april 2014

Lees verder >>

 

Win een gratis metamorfose voor het contact center

Amsterdam, 9 april 2014 – Kans maken op een complete metamorfose van het contactcenter kan nog tot en met 30 april 2014.


Interactive Intelligence - Nieuws - donderdag 10 april 2014

Lees verder >>

 


- Welkom bij de Telecommerce Buyers’ Guide - RSS feed

Telecommerce Buyers’ Guide

De Nederlandse customer servicesector kenmerkt zich door een toenemend aantal managers dat zich specifiek toelegt op customer centricity, verbetering van het overall klantcontact en de klant memorabele ervaringen te bezorgen.

De essentie van gedegen customer servicemanagement is het vormen van langdurige relaties met klanten - relaties die de individuele klant wil nastreven, via alle kanalen, op een consistente manier. In essentie is dat het thema van de Telecommerce Media.

Als manager bent u elke dag op zoek naar informatie om deze business wensen in te vullen. Deze informatie vindt u op de Telecommerce Buyers’Guide – snel en eenvoudig.


- Actuele vacatures -