Propulsion

Propulsion
Bekijk dit bedrijf >>

Teleknowledge Call Center Solutions

Teleknowledge
Bekijk dit bedrijf >>

Morphis

High value, low effort customer service software
Bekijk dit bedrijf >>

Nieuws in de Buyers' Guide

Mobiel klantcontact: Aspect Software annonceert Mobily Suite, WebRTC platform

De Aspect Mobility Suite is een suite van acht oplossingen die mobiele klantenservice integreert met de bestaande contactcenter infrastructuur. De applicaties worden aangeboden via de Aspect Innovation Exchange.


Aspect Software - Nieuws - donderdag 27 november 2014

Lees verder >>

 

Sennheiser D 10 series product release

Sennheiser extends wireless headset portfolio with D 10 Series DECT headsets, bringing the flexibility and freedom of wireless communications to even more office users


Sennheiser Benelux - Nieuws - woensdag 26 november 2014

Lees verder >>

 

Proactief en Persoonlijk meer uit Klantenservice halen

Er valt veel meer waarde uit klantenservice te behalen. Zowel offline als online. Maar waar komt die waarde uit? Wat maakt voor een klant (en uiteindelijk voor een bedrijf) nu het verschil? Een proactieve, persoonlijke houding. Lees hier hoe:


Tele'Train Talent - Nieuws - dinsdag 25 november 2014

Lees verder >>

 


- Welkom bij de Telecommerce Buyers’ Guide - RSS feed

Telecommerce Buyers’ Guide

De Nederlandse customer servicesector kenmerkt zich door een toenemend aantal managers dat zich specifiek toelegt op customer centricity, verbetering van het overall klantcontact en de klant memorabele ervaringen te bezorgen.

De essentie van gedegen customer servicemanagement is het vormen van langdurige relaties met klanten - relaties die de individuele klant wil nastreven, via alle kanalen, op een consistente manier. In essentie is dat het thema van de Telecommerce Media.

Als manager bent u elke dag op zoek naar informatie om deze business wensen in te vullen. Deze informatie vindt u op de Telecommerce Buyers’Guide – snel en eenvoudig.


- Actuele vacatures -