Quality Contacts

Bij Quality Contacts staat het gesprek centraal. Over de telefoon, op straat, via social media en via de post. Quality Contacts heeft, namens u, contact met uw (toekomstige) klanten, prospects, leden, donateurs, collectanten of medewerkers. Met meer dan vierhonderd belunits en de meest moderne toepassingen staan wij graag voor u klaar op onze vestigingen in Schagen en Zwolle.
Bekijk dit bedrijf >>

Shop4telecom NV

Shop4telecom, dé zakelijke telecom hardware leverancier!
Bekijk dit bedrijf >>

Teleknowledge Call Center Solutions

Teleknowledge
Bekijk dit bedrijf >>

Nieuws in de Buyers' Guide

Video: Klantbehoud in de Moderne Tijd | Wft, Retentie Training | Tele'Train Talent

Tegenwoordig is klantbehoud en klanten tevreden stellen veel uitdagender. Vooral in de financiële dienstverlening. Klanten verlaten een bedrijf veel sneller dan voorheen. Maar hoe kan je tegenwoordig klanten acquireren? Of behouden? Of klanten die hebben aangegeven niet meer te willen blijven ombuigen tot loyale klanten?


Tele'Train Talent - Nieuws - dinsdag 28 oktober 2014

Lees verder >>

 

New Study Shows 62% of Shoppers Want to Chat with Brands on Mobile Devices

Moxie Unveils Mobile Chat Solution to Drive Sales and Engage Customers Across the Entire Digital Journey this Holiday Season


Moxie Software - Nieuws - woensdag 22 oktober 2014

Lees verder >>

 

Quality Contacts zet zich in voor Het Vergeten Kind

Op maandagavond 27 oktober a.s. vanaf 21.30 laat RTL 4 dromen van honderden vergeten kinderen in vervulling gaan tijdens de twee uur durende live-show: ‘RTL 25jaar: Het Vergeten Kind’ die, geheel in het teken staat van het goede doel. Tijdens de uitzending vangt Quality Contacts het inkomende telefoonverkeer op.


Quality Contacts - Nieuws - woensdag 22 oktober 2014

Lees verder >>

 


- Welkom bij de Telecommerce Buyers’ Guide - RSS feed

Telecommerce Buyers’ Guide

De Nederlandse customer servicesector kenmerkt zich door een toenemend aantal managers dat zich specifiek toelegt op customer centricity, verbetering van het overall klantcontact en de klant memorabele ervaringen te bezorgen.

De essentie van gedegen customer servicemanagement is het vormen van langdurige relaties met klanten - relaties die de individuele klant wil nastreven, via alle kanalen, op een consistente manier. In essentie is dat het thema van de Telecommerce Media.

Als manager bent u elke dag op zoek naar informatie om deze business wensen in te vullen. Deze informatie vindt u op de Telecommerce Buyers’Guide – snel en eenvoudig.


- Actuele vacatures -