Nieuws in de Buyers' Guide

Zoeken

Telecats start dochteronderneming in Oostenrijk

Sinds donderdag 16 oktober is Telecats GmbH in Wenen een feit. Telecats levert al aan enige tijd IVR en VoIP diensten en technologie aan enkele klanten in Oostenrijk. De extra kansen die gezien worden, hebben geleid tot het besluit om een dochteronderneming in Oostenrijk te starten.


Telecats - Nieuws - dinsdag 21 oktober 2014

Lees verder >>

 

Xerox sluit meerjarige overeenkomst met Interactive Intelligence

Amsterdam, 20 oktober 2014 - Xerox heeft een overeenkomst getekend voor de uitbreiding van het Customer Interaction Center (CIC) van Interactive Intelligence in de hele organisatie in Europa. Het KPN Customer Experience Team draagt zorg voor de projectuitvoering en de hosting gebeurt vanuit de state of the art KPN datacenters.


Interactive Intelligence - Nieuws - maandag 20 oktober 2014

Lees verder >>

 

UITNODIGING - Genesys & DDM Consulting - Digital Engagement - 18 november 2014

Op dinsdag 18 november vanaf 13u30 nodigen wij u uit voor een event rond Digital Engagement. AANMELDEN: http://goo.g/MmasYo


Genesys B.V. - Nieuws - vrijdag 17 oktober 2014

Lees verder >>

 

Customer Contact van Cendris sponsor van B2B E-commerce congres

Na een succesvol eerste jaar wordt dit jaar wederom B2B E-commerce georganiseerd en ditmaal is het contact center van Cendris op 28 oktober één van de sponsoren.


Cendris - Nieuws - dinsdag 14 oktober 2014

Lees verder >>

 

Tele'Train Talent Hanteert Praktische Aanpak met Communicatietrainingen

Door een persoonlijke, mensgerichte, maar praktische aanpak en meer dan 17 jaar ervaring in het werkveld van zowel offline als online klantcontact, hanteert Tele’Train Talent een unieke praktische aanpak met trainingen en opleidingen.


Tele'Train Talent - Nieuws - dinsdag 14 oktober 2014

Lees verder >>

 

OBI4wan genomineerd voor Zaanse Startersprijs 2014

Naast OBI4wan zijn nog twee Zaanse bedrijven in de race voor de Zaanse Startersprijs 2014. In totaal heeft de jury zeventien aanmeldingen ontvangen.


OBI4wan - Nieuws - vrijdag 10 oktober 2014

Lees verder >>

 

Roderik Thush CRM Professional van het jaar 2014

Tijdens de studiedag CRM in 1 Day op donderdag 18 september jl. heeft Roderik Thush de prijs voor CRM Professional van het Jaar 2014 ontvangen.


Beeckestijn Business School - Nieuws - woensdag 8 oktober 2014

Lees verder >>

 

Klantcase Mitros: Trainingen op Maat

Mitros werkt, met zo’n 350 man personeel, hard aan het realiseren van deze doelstelling en in 2013 heeft de corporatie vrijwel al haar verschillende vestigingen onder één dak gebracht. De organisatie is nu onderverdeeld in vier woongebieden en per woongebied zitten specialisten van alle disciplines bij elkaar.


Tele'Train Talent - Nieuws - dinsdag 7 oktober 2014

Lees verder >>

 

Hoe belangrijk is je stem aan de telefoon? En kan je je STEM trainen?

Heel erg belangrijk en Ja. Daarom biedt BinnendoorS graag een special voor klantcontact wereld ontwikkelde training STEM: Je STEM, de beste gereedschap in telefonische contact. Door twee stemprofessionals, musical ster Joke de Kruijf en trainer/coach en zangeres Neelienke Toering.


BinnendoorS - Nieuws - maandag 6 oktober 2014

Lees verder >>

 

30-10 | Leiderschap op elk niveau!

Graag nodigen we je uit om op donderdag 30 oktober a.s. mee te sparren over het onderwerp leiderschap en het contrast tussen de verschillende opvattingen over leiderschap, het verder vormgeven van het thema en het praktisch toepassen in de praktijk. Deelname is gratis!


Tele'Train Talent - Nieuws - dinsdag 30 september 2014

Lees verder >>

 

1 2 3 4 5  ...