Nieuws in de Buyers' Guide

Zoeken

Plantronics ontvangt Cisco Jabber Plugin-certificaat

Plantronics (NYSE: PLT) maakt bekend dat de standalone plugin voor de Windows-versie van de Cisco Jabber client (versie 9.2 en hoger en versie 9.7 en hoger) volledig gecertificeerd is en opgenomen in de catalogus met Cisco marketplace-oplossingen.


Plantronics - Nieuws - woensdag 23 juli 2014

Lees verder >>

 

Tele’Train Talent lanceert de SmartTrainer app

In de loop van de tijd kan geleerde kennis wegzakken. De SmartTrainer app van Tele'Train Talent is een handige tool waarmee je deze kennis kan vasthouden!


Tele'Train Talent - Nieuws - dinsdag 22 juli 2014

Lees verder >>

 

Nek – schouder – rugklachten?

Meer en meer medewerker ondervinden last van nek – schouder - rugklachten als gevolg van verkeerde zithouding, werkdruk en gebrek aan ontspanning en beweging. Ruim 80% van de Nederlanders zegt last te hebben van genoemde klachten, een deel daarvan ervaart dagelijks de ongemakken ervan.


Alles over Nek en Schouder klachten : TotalSeat - Nieuws - dinsdag 22 juli 2014

Lees verder >>

 

Buma/Stemra voldoet als eerste aan Europese kwaliteitstandaard ECCS

Buma/Stemra voldoet als eerste auteursrechtenorganisatie aan de Europese Contact Centre Standaard (ECCS), een Europese kwaliteitsstandaard voor klantcontactafdelingen. Dit is het resultaat van een onlangs door het onafhankelijk keuringsinstituut KIWA uitgevoerde audit. Het eindcijfer van de audit voor de afdeling Service Rechthebbenden van Buma/Stemra kwam uit op een 9,8.


BRW Groep - Nieuws - woensdag 16 juli 2014

Lees verder >>

 

Preventiebeleid inhoud geven

Steeds meer HRM managers zijn actief met het preventiebeleid om de duurzame inzetbaarheid van medewerkers te vergroten. Essentie is het terugbrengen van verzuim. Deel van het verzuim is te relateren aan een verkeerde zit en werkhouding in combinatie met een grote werkdruk en stress. Klachten die hieraan gerelateerd zijn zijn onder meer Nek, Rug en Schouderklachten.


Alles over Nek en Schouder klachten : TotalSeat - Nieuws - woensdag 16 juli 2014

Lees verder >>

 

Verint: van klantervaring naar customer engagement

Klantwensen veranderen en ook medewerkers stellen andere eisen aan een werkomgeving. Wetende dat een hoge medewerkerbetrokkenheid zich direct vertaald in een hogere klanttevredenheid en betere financiele resultaten, kunnen organisaties niet achterblijven. ‘Focus op customer engagement’, klinkt het tijdens de eerste Europese userconference van Verint.


KANA, a Verint company - Nieuws - donderdag 10 juli 2014

Lees verder >>

 

Sennheiser en Westcon Convergence zijn distributie-partners in de Benelux

Almere / Zellik, 16 juni 2014 – Sennheiser, toonaangevende leverancier van premium headsets en speakerphones – is een samenwerking aangegaan met IT distributeur Westcon Convergence. Deze stap vloeit voort uit de plannen voor een uitbreiding van de Benelux distributiekanalen. Zo kan de markt voor professionele telecom headsets nog beter worden bediend.


Sennheiser Benelux - Nieuws - dinsdag 8 juli 2014

Lees verder >>

 

Sennheiser lanceert de Speakerphone Serie

Sennheiser lanceert de Speakerphone Serie: een draagbare speakerphone die weergaloze geluidsweergave combineert met prachtig design.


Sennheiser Benelux - Nieuws - dinsdag 8 juli 2014

Lees verder >>

 

Interactive Intelligence opnieuw in Leaders Quadrant van ‘Magic Quadrant for Contact Center Infrastr

Amsterdam, 7 juli 2014 - Interactive Intelligence is door Gartner opnieuw in het ‘Leaders quadrant’ geplaatst van het 2014 Magic Quadrant for Contact Center Infrastructure report. Het is de zesde opeenvolgende keer Interactive Intelligence als ‘Leader’ wordt gekwalificeerd.


Interactive Intelligence - Nieuws - maandag 7 juli 2014

Lees verder >>

 

Aspect Software en ComSys integreren Aspect Unified IP met populaire CRM-systemen

Aspect Software is de samenwerking aangegaan met ComSys, specialist in contactcenter-oplossingen en gedurende vele jaren partner van Aspect Software. De oplossing van ComSys zorgt voor naadloze integratie van Aspect Unified IP en toonaangevende CRM-platforms zoals Siebel, PeopleSoft, Salesforce en SAP.


Aspect Software - Nieuws - maandag 7 juli 2014

Lees verder >>

 

1 2 3 4 5  ...