Nieuws in de Buyers' Guide

Zoeken

New Study Shows 62% of Shoppers Want to Chat with Brands on Mobile Devices

Moxie Unveils Mobile Chat Solution to Drive Sales and Engage Customers Across the Entire Digital Journey this Holiday Season


Moxie Software - Nieuws - woensdag 22 oktober 2014

Lees verder >>

 

Quality Contacts zet zich in voor Het Vergeten Kind

Op maandagavond 27 oktober a.s. vanaf 21.30 laat RTL 4 dromen van honderden vergeten kinderen in vervulling gaan tijdens de twee uur durende live-show: ‘RTL 25jaar: Het Vergeten Kind’ die, geheel in het teken staat van het goede doel. Tijdens de uitzending vangt Quality Contacts het inkomende telefoonverkeer op.


Quality Contacts - Nieuws - woensdag 22 oktober 2014

Lees verder >>

 

Tele'Train Talent Event: Future of Learning - ‘Slimme keuzes in een veranderlijk leerklimaat’

Voor een optimale ontwikkeling van uw talenten is de inzet van innovatieve leervormen bijna niet meer weg te denken binnen de organisatie. Door slimme keuzes te maken in online / offline leren kun je als organisatie o.a. inspelen op de steeds grotere vraag naar flexibiliteit en lagere opleidingskosten. Maar vooral een hoger leerrendement.


Tele'Train Talent - Nieuws - dinsdag 21 oktober 2014

Lees verder >>

 

Telecats start dochteronderneming in Oostenrijk

Sinds donderdag 16 oktober is Telecats GmbH in Wenen een feit. Telecats levert al enige tijd IVR en VoIP diensten en technologie aan enkele klanten in Oostenrijk. De extra kansen die gezien worden, hebben geleid tot het besluit om een dochteronderneming in Oostenrijk te starten.


Telecats - Nieuws - dinsdag 21 oktober 2014

Lees verder >>

 

Xerox sluit meerjarige overeenkomst met Interactive Intelligence

Amsterdam, 20 oktober 2014 - Xerox heeft een overeenkomst getekend voor de uitbreiding van het Customer Interaction Center (CIC) van Interactive Intelligence in de hele organisatie in Europa. Het KPN Customer Experience Team draagt zorg voor de projectuitvoering en de hosting gebeurt vanuit de state of the art KPN datacenters.


Interactive Intelligence - Nieuws - maandag 20 oktober 2014

Lees verder >>

 

UITNODIGING - Genesys & DDM Consulting - Digital Engagement - 18 november 2014

Op dinsdag 18 november vanaf 13u30 nodigen wij u uit voor een event rond Digital Engagement. AANMELDEN: http://goo.g/MmasYo


Genesys B.V. - Nieuws - vrijdag 17 oktober 2014

Lees verder >>

 

Customer Contact van Cendris sponsor van B2B E-commerce congres

Na een succesvol eerste jaar wordt dit jaar wederom B2B E-commerce georganiseerd en ditmaal is het contact center van Cendris op 28 oktober één van de sponsoren.


Cendris - Nieuws - dinsdag 14 oktober 2014

Lees verder >>

 

Tele'Train Talent Hanteert Praktische Aanpak met Communicatietrainingen

Door een persoonlijke, mensgerichte, maar praktische aanpak en meer dan 17 jaar ervaring in het werkveld van zowel offline als online klantcontact, hanteert Tele’Train Talent een unieke praktische aanpak met trainingen en opleidingen.


Tele'Train Talent - Nieuws - dinsdag 14 oktober 2014

Lees verder >>

 

OBI4wan genomineerd voor Zaanse Startersprijs 2014

Naast OBI4wan zijn nog twee Zaanse bedrijven in de race voor de Zaanse Startersprijs 2014. In totaal heeft de jury zeventien aanmeldingen ontvangen.


OBI4wan - Nieuws - vrijdag 10 oktober 2014

Lees verder >>

 

Roderik Thush CRM Professional van het jaar 2014

Tijdens de studiedag CRM in 1 Day op donderdag 18 september jl. heeft Roderik Thush de prijs voor CRM Professional van het Jaar 2014 ontvangen.


Beeckestijn Business School - Nieuws - woensdag 8 oktober 2014

Lees verder >>

 

1 2 3 4 5  ...