Nieuws in de Buyers' Guide

Zoeken

Hoe omnichannel is uw organisatie?

Omnichannel. We spreken er veel over, maar wat is het precies? In dit artikel gaan we in op 7 bouwstenen.


brightONE IT Services - Nieuws - woensdag 17 september 2014

Lees verder >>

 

Tele'Train Talent Golf Challenge 2014 Succesvol

Op donderdag 11 september vond de Tele’Train Talent Golf Challenge 2014 plaats op de prachtige golfbaan ‘The International’ in Badhoevedorp. Een evenement gericht op verschillende medewerkers binnen het klantcontact in verschillende branches.


Tele'Train Talent - Nieuws - dinsdag 16 september 2014

Lees verder >>

 

Alles op het gebied van Customer Experience Management!

Op 18 september as is het zover; in 't Spant in Bussum is CRMin1Day; het vakevent waar u in 1 dag helemaal wordt bijgepraat over de laatste cases, strategieën en trends op het gebied van Customer Experience, Klantgericht Management en CRM. Met dit jaar extra veel aandacht voor Customer Experience Management.


Beeckestijn Business School - Nieuws - woensdag 10 september 2014

Lees verder >>

 

Tele'Train Talent neemt nieuwe directeur Training & Education aan

Tele’Train Talent heeft de afgelopen maanden niet stil gezeten. We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om binnen de markt van klantcontact te innoveren. Er deden zich dit jaar dan ook veel ontwikkelingen voor! Om nog grotere stappen te kunnen nemen, hebben wij daarom ons team uitgebreid.


Tele'Train Talent - Nieuws - dinsdag 9 september 2014

Lees verder >>

 

Van signalering tot oplossing: 5 tips voor webcare

Social media is het domein van de klant waar nog steeds volop wordt gedeeld, geklaagd en gevraagd. Webcare lijkt bij veel organisaties gemeengoed te zijn, maar toch zijn er nog steeds genoeg uitdagingen te bedenken bij de inzet van webcare. Met de volgende tips voor webcare hou je de vinger aan de pols of heb je een uitgangspunt voor een goede start!


OBI4wan - Nieuws - maandag 8 september 2014

Lees verder >>

 

Bestaat Maakbaar Leiderschap? | 5 expert tips om leiderschap toe te passen

Leiderschap en management worden vaak als hetzelfde bestempeld. Leiderschap is echter niet alleen voorbestemd voor management, maar is in een ieder geworteld. Paul Roodnat, Trainer Consultant bij Tele'Train Talent vertelt in zijn blog dat leiderschap begint bij leiding geven aan jezelf.


Tele'Train Talent - Nieuws - dinsdag 2 september 2014

Lees verder >>

 

CRMin1Day: hét event voor CRM & Customer Experience op 18 september.

Op donderdag 18 september vindt CRMin1Day plaats in ;t Spant in Bussum; de grootste studiedag op het gebied van klantgericht management, CRM en Customer Experience. In 1 dag weer helemaal op de hoogte van de laatste strategieën, praktijkervaringen en trends.


Beeckestijn Business School - Nieuws - woensdag 27 augustus 2014

Lees verder >>

 

Bouwen aan klantloyaliteit? Meer leren over groepswerk? Je WFT-kennis vergroten?

De Tele'Train Talent nieuwsbrief van augustus is online! Lees hier alles over onder andere de WFT acadamy brochure, bouwen aan klantloyaliteit, tips voor groepswerk en meer.


Tele'Train Talent - Nieuws - dinsdag 26 augustus 2014

Lees verder >>

 

Tele'Train Talent ondersteunt DELTA met Klantgerichtheid vanuit de strategie

De strategie van DELTA is om de verbinding met haar klanten op te zoeken en het dagelijks leven voor hen comfortabeler te maken. Dit vereist van alle medemerkers, op elk niveau, een houding die gestoeld is op persoonlijk contact. Met de ondersteuning van Tele’Train Talent op het gebied van coaching en trainingen zet DELTA daarvoor de juiste stappen.


Tele'Train Talent - Nieuws - dinsdag 19 augustus 2014

Lees verder >>

 

“Customer Contact gaat vroeg of laat naar de cloud. Dan kun je maar beter bij de eersten zijn.”

Vooral voor kleine en middelgrote bedrijven is het aantrekkelijk om hun contactcenter naar de cloud te brengen. Zeker als de IT-resources en -budgetten beperkt zijn, is de cloud een goed alternatief omdat je geen complexe infrastructuur hoeft op te zetten en te onderhouden en je beter controle hebt op de maandelijkse kosten.


Aspect Software - Nieuws - dinsdag 19 augustus 2014

Lees verder >>

 

1 2 3 4 5  ...