Whitepapers

Wilt u een whitepaper downloaden?

Als u geinteresseerd bent in een whitepaper van één van de bedrijven die ingeschreven staat bij de Buyers’Guide, dan klikt u op Download Whitepaper.U krijgt dan een introductietekst van de betreffende whitepaper, waar u kunt beslissen of dit document nuttig voor u is. Om de whitepaper te downloaden wordt om uw gegevens gevraagd. Het bedrijf waar u de whitepaper van download kan dan eventueel contact met u opnemen.


Zoeken

Aspect Software whitepaper: STD incorporates Aspect® Social for integrated management of its customers’ Social Networks


Read how STD integrates the different customer service processes in Social Media in a single management tool.


Klantcontact Monitor BV whitepaper: Het meten van de tevredenheid van een klantgerichte overheid


De overheid is sterk in beweging. Er wordt veel gesproken over het verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening. Hoe tevreden zijn klanten nu eigenlijk over alle goed bedoelde verbeteracties?


Genesys B.V. whitepaper: Top 5 stappen naar een World-Class contact center


Het verbeteren van elk facet van de customer experience is voor bedrijven een mantra geworden. Contact centers spelen op de dag van vandaag een cruciale rol in het verbeteren van customer experience. Deze paper gaat in op de stappen die u kunt nemen om uw contact center om te zetten in de frontlinie voor rijke 1-op-1 klantenervaringen.


Beeckestijn Business School whitepaper: De 8 bouwstenen van Social CRM


Social CRM is anders dan ‘traditionele CRM’; maar hoe? En waarom is het belangrijk? Beeckestijn Business School ontwikkelde een whitepaper dat aan de hand van 8 bouwstenen laat zien wat de verschillen tussen traditionele en social CRM zijn en hoe je als bedrijf het verschil kunt maken door deze in te zetten.


Sennheiser Benelux whitepaper: The advantages of the PRESENCE headset and the new SpeakFocus and WindSafe technologies


Challenges of modern business communication The way we work is changing rapidly. Today, work has become an activity instead of a place and the current trend towards total mobility 24/7 is having a profound effect on the way we communicate.


Sennheiser Benelux whitepaper: WHITE PAPER · DW OFFICE - Design. Timeless simplicity


At the workplace, all things that surround us are part of the corporate identity. It is important that the daily work tools are in tune with the company look and can stand the test of time.


Sennheiser Benelux whitepaper: WHITE PAPER · DW OFFICE - Comfort. The key to efficiency


Productivity at the workplace requires efficient tools with user-friendly interfaces and time-saving technologies. Comfort is a key issue for smooth office communica-tion.


Sennheiser Benelux whitepaper: DECT Wireless Technology and DECT Density


Introduction – a summary of DECT DECT technology has become a popular standard for wireless voice communication. DECT cordless phones and headsets are not likely to be affected by other electronic devices and signals because they operate in a separate frequency-band.


Sennheiser Benelux whitepaper: White Paper: Circle headset series


The following paper takes the key benefit of the Circle headset series – a better comfort for the user – into account and describes the improved comfort in detail.


Beeckestijn Business School whitepaper: Event Driven Marketing met Social Media


Het concept van Event Driven Marketing (EDM) is eenvoudig uitgelegd; het juiste aanbod aan de juiste klant via het juiste kanaal op het juiste tijdstip… Wie wil dat nou niet voor zijn klant? En juist door de komst van social media is EDM beter uitvoerbaar dan ooit.


1 2 3 4 5